Päivän sana:

HULLU MAAILMA

Olen amerikkalaisten elokuvien ystävä. Pidän kantrimusiikista ja bluesista. Olen ihaillut yhdysvaltalaisten kirjailijoiden, toimittajien, lääkärien ja tutkijoiden saavutuksia. Nyt viime viikkojen aikana minussa on kasvanut oksetus kaikkea amerikkalaista kohtaan. Valheellista vapauden ylistystä, valheellista kulttuuria: musiikkia, elokuvia, pelkkää valhetta koko johtava ’demokratia’.
Väkivaltaista perverssiä, kaksinaismoralistista porukkaa koko maa täynnä. Tarantinon ja muiden väkivaltaa ihannoivien ohjaajien ylistetyt elokuvat ovat Irakin vankiloiden todellisuutta.
Ei sittenkään syytä hämmästelyyn.


Ei Bushia vaihtamalla mitään muuteta. Samaa roskaa ja kieroutta on kaikkialla tuossa yhteiskunnassa. Mätä koko maa. Samaa kastia Kiinan, Venäjän ja islamilaisten diktatuurien kanssa. Kaukana tuosta joukosta ei ole myöskään Englanti eikä Ranska. Valta ja voima luo turmeltuneita valtakuntia ja kansoja.

Me suomalaiset olemme kovaa vauhtia menossa Euroopan ytimeen, olemme pian mukana EU:n taistelujoukoissa. Kommunisteja myöten sinne Suomen johtajat jonottavat. Mekin tahdomme tulla yhtä raaoiksi, väkivaltaisiksi, kuin suuret vallan pilaamat maat ja kansat! Kuinka 60-luvun rauhanpuolustajat, tämän päivän presidentit, ministerit ja kansanedustajat, voivat olla niin aatteensa myyneitä, etteivät sanoudu irti kaikesta tästä sodan ja väkivallan ihannoinnista?

Luinko kouluaikana historiasta…Kun Saksa Hitlerin valtakaudella miehitti Tanskan ja pakotti juutalaisia kantamaan keltaista tähteä vaatteissaan kuin poltinmerkkiä, niin Tanskan kuningas laittoi välittömästi pukuunsa Daavidin tähden. Tuo teko hillitsi natsien pahuutta Tanskassa.

Maailma ui todella syvällä. Ettei toivottomuus voittaisi, niin Raamatun viime sivuilla toistuu tämän päivän rukous, jota on syytä jatkaa, kunnes sen sana on toteutunut ja maailman alennustila päättynyt.
- Maranata! Herramme, tule! Tule Herra Jeesus!

Heikki Linnavirta
kirkkoherra