Syyskauden ohjelma

Hyvämaineinen seurakunta
Karjalohja - syyskausi 2005

Lokakuu

Kirkkokuoron 90-vuotis juhlakonsertti la 1.10 klo 18. Esiintyjät: Karjalohjan kirkkokuoro ja Dragsvikin perinnesoittokunta johtajinaan kapellimestari Helge Dahl ja kanttori Heikki Orama, joka laulaa myös solistina. Liput 12 € (sisältää kahvin ja juhlakakun).Lipunmyynti 8.9. alkaen kuorolaisilta ja pankeista sekä konserttipäivänä tuntia ennen ovelta.

Perhemessu su 2.10. klo 10. Mikkelin-päivä. Isoskoulutus alkaa! Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Maj-Britt Hämäläinen. Kahvit a’la Paula Suomela

Perhemessu su 9.10 klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Sirkka Kivijärvi, Kahvit ja järjestelyt Lapsityön toimikunta. Kuljetus.

Messu su 16.10. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Ari Sintonen, Ehtoollisella avustaa Pentti Bitter. Kahvit a’la Paula Suomela. Messun ja kahvien jälkeen kirkkovaltuuston kokous.

Messu su 23.10. klo 10. Rovasti Pekka Vihma, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Kaisa Ihalainen. Kahvit a’la Paula Suomela

Messu su 30.10. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Camilla Kurtti. Kahvit a’la Paula Suomela.

Marraskuu

Karjalohjapäivä loka- marraskuussa! Aika avoin. Kahvia ja pullaa a’la Paula Suomela. Haitarimusiikkia, kommentteja Karjalohjasta vuonna 2014. Karjalohjan Historiaa myynnissä. Mukana kirjoittajia ja kummeja. Järjestelyt Karjalohjan Historiayhdistys ja srk.

Pyhäinpäivän Iltamessu la 5.11. klo 18. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Maija Ojala. Kirkkokuoro. Poisnukkuneiden muistaminen ja muistokynttilät: Päivi Seger. Kahvit a’la Paula Suomela.

Perhemessu su 6.11. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Ari Sintonen.
Kahvit ja järjestelyt Lapsityön toimikunta.

Messu su 13.11. klo 10. Rovasti Hannu Kivijärvi kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Sirkka Kivijärvi. Kahvit a’la Paula Suomela

Messu su 20.11. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Ari Sintonen, Ehtoollisella avustaa Maj-Britt Hämäläinen. Kahvit a’la Paula Suomela

Adventtivesper la 26.11. klo 18. Kirkkokuoro esittää Armas Maasalon Adventtivesperin. Johtaa kanttori Heikki Orama.

Messu su 27.11. klo 10. Adventtisunnuntai. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Kaisa Ihalainen. Omaishoitajien ja läheisten kirkkopyhä. Järjestelyt ja kahvit Diakoniatyön toimikunta. Kuljetus.

Joulukuu

Messu su 4.12. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Camilla Kurtti. Kahvit a’la Paula Suomela

Perhemessu ti 6.12. klo 10. Itsenäisyyspäivä. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Kaisa Ihalainen. Kirkkokuoro. Seppeleenlasku muistomerkeille. Kahvit a’la Paula Suomela.

Messu su 11.12. klo 10. Rovasti Pekka Vihma, kanttorina Ari Sintonen, Ehtoollisella avustaa Pentti Bitter. Kahvit ja järjestelyt a’la Paula Suomela ja Jumalanpalvelustyön toimikunta.. Kuljetus.

Lastenkerhon ja Perhekerhon joulujuhla ti 13.12. klo 18. lasikirkossa.

Lasten joulukirkko pe 16.12. klo 10. Kutsukirkko kaikille lapsille (Eulaalia, Tiivi-Taavi, seurakunnan Lastenkerho ja perhekerho sekä kotona olevat lapset hoitajineen ja vanhempineen). Mehut ja piparit Lasikirkossa

Messu su 18.12. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, Ehtoollisella avustaa Päivi Seger, Kahvit a’la Paula Suomela

Kauneimmat joululaulut
kivikirkossa su 18.12. klo 18. Mukana myös kirkkokuoro!

Kauneimmat joululaulut
Lohjansaaressa ti 20.12. klo 18. Paikka avoin, mutta lämmin.

Seurakunnan Joulutervehdys Päiväkummussa pe 23.12. klo 19.

Jouluaatto la 24.12. Joulutervehdykset kulmilla:
Unkan Baari - Joulurauhan julistus klo 12.15; Tupala. klo 14.00; Kotola klo 14.30

Jouluaaton Iltamessu la 24.12. klo 16. - Huomio Uutta - Vietämme Ehtoollista jouluaattona! Tilaisuuden kesto aiempaa pidempi - tilaisuuden tempo aiempaa rauhallisempi! Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama. Glögibaari Lasikirkossa ennen Iltamessua klo 15-16 a’la Paula Suomela

Joulukirkko su 25.12. klo 10.( Huomioi oikea kirkonmenojen aika!) - Perhemessun kaava.
Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama.

Tapanin Perhemessu ma 26.12. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama. Kahvit a’la Paula Suomela

Tammikuu

Uudenvuodenpäivän messu su 1.1.06 klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama.
Uudenvuodenkahvit Pappilassa su 01.01. 06 klo 14 -16. Malle ja Heikki Linnavirran kotona.

Loppiaisen Iltamessu pe 6.1. klo 18. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama. Kahvit a’la Paula Suomela. Kauneimmat joululaulut vihkonen virsikirjana!

Messu su 8.1. klo 10. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama. Kahvit a’la Paula Suomela. Kuljetus.