keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Hei Jeesus, täällä Heka, sateinen skutsi jossain Lohjalla

Syysmetsässä. Täällä on pilvin tosi pimein sieniä: herkkutatteja, kantarelleja ja haaparouskuja. Kuten tiedät Jeesus. Tunnistan vain punaisen kärpässienen. Sen alla olen sadetta pitämässä. Ei ole näkynyt sienenkerääjiä, joten rauha maassa ja mättäällä. Kuinka taas jouduin tänne? Äsken kaikki näytti toiveikkaalta. 

Olen laskenut kehotuksesi mukaan siunauksia. Niitä on enemmän kuin sammakolla poikasia. Olen siunattu perheellä, ystävillä, hyvillä työtovereilla, muutamalla uudella hampaalla ja kodilla, jossa on komero, mihin voin piiloutua pahaa maailmaa. 

Olen uuden syysvision edessä havahtumassa perheiden pelastumislupauksiin Raamatun valossa. Kiitos Jeesus. Kaikki alkaa Kirjan alusta: Luominen, Nooan arkki ja kahdeksan pelastunutta, portto Rahabin perheväen henkiinjääminen Jerikossa. Uusi Testamentti kertoo perheistä, jotka pelastuivat uskoessaan Jeesukseen. Roomalainen Cornelius, Filippin vanginvartija. 

Voimani palautuvat paraikaa lupauksesi ja rakkautesi mukaan. Näin sadetta kestävässä Raamatussa lukee. Sinun sanojasi huom! Jeesus, olet edelleen ja aina vaan kiinnostunut perheistä ja heidän parhaastaan. Kiitos siitä. Jatkan rukousta ja lasken perheeseeni enemmän porukkaa, kuin uskon isä Aabraham. Ok?

Sukupolvia on monta. Lapsilla on siipat, sisaruksia, vanhemmat, perheet. Seurakuntaperhe on myös perhettäni. Tässä tarvitsen viisautta, Herra. Kuinka saat tuhlaajatytöt ja - pojat onnellisesti Isän kotiin?  Tarkoitan myös perheitä sateenkaaren kaikissa väreissä. Jeesus, tiedät hämmennykseni. Korjaa kaikenlaisia rikkinäisiä perheitä. Apuja toivon, Sanasi kirkastumista, koska Jeesusfanittaja-pappeja on vähän ja meidän puheemme ovat terapeuttista kuin konepistoolin sarjatuli. 

Meikäläinen pakenee liian usein sienen alle tai komeron peittojen väliin, kun en osaa sanoa kauniisti: ”Ilman uskoa Jeesukseen, rakas veljeni ja sisareni olet ajautunut kauas Kodista”. En löydä kieltä ilmaisemaan: ”Ei ole heteroja, homoja, lesboja, on vain Jumalan kuvaksi luotuja ihmisiä, miehiä ja naisia, jotka tulevat pelastetuiksi, parannetuiksi, Jumalan sylissä oleviksi lapsiksi, yksin uskon ja Sanan kuulemisen kautta.

Jeesus, nyt jaksan. Sade lakkasi. Kiitos kun tulit hakemaan mut ihmisten ilmoille. Varjele pahasta. Jaksan ainoastaan Sinun varassa. Olet paras addikti ikinä. Sanokoon onneton Nietzsche mitä tahansa. Kiitos tuhansista siunauksista, joita jaat suurperheelleni (ks. yllä)

terveisin Heka, pappi ja kristitty yksin Jumalan armosta, vaan ei yksin. Hymiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti