20.04.2009

Pukeutumisohjeita naisille

Ilmat lämpenevät ja vaateparret muuttuvat. Tässä on omat vaaransa. Pitkät ja paksut sarkamekot ja yhden ison koon neulepuserot vaihtuvat keväisen kevyisiin vaatteisiin. Naiset alkavat käyttää lyhythihaisia puseroita joiden miehustakin on rohkean avoin. Hameet ovat lyhyitä. Jopa polvet näkyvät. Jotkut naiset käyttävät pitkiä housuja. Se ei ole koskaan sopivaa. Ja korkokengät…Nämä Pariisin pahat ja kopisevat kotkotukset ovat kaikkein petollisimpia. Joka nainen näyttää viettelevältä korkokengissä.

Siis naiset. Pukeutukaa mieluusti tummiin ja harmaisiin sarkavaatteisiin myös kevään tullen. Näin me miehet säästymme monilta houkutuksilta ja ajatuksemme pysyvät turvallisesti formula-ajoissa, jääkiekossa, poliitikkojen haukkumisessa ja oluessa.

Me miehet pukeudumme aina asiallisesti. Verryttelypuvut ja Hankkijan retrohaalarit eivät aiheuta naisille minkäänlaisia väristyksiä. Rauhassa saavat olla. Aivan turvassa ajatustensa kanssa. Kuin Pasilan poliisimestari alaisineen.

Kevät tulee. Pukeudu sen mukaan.

Jeesus kanssasi, ystävä
Heikki Linnavirta, Karjalohjan kirkkoherra, rovasti

Kesää 2012

Kirkkohallitus on uskoni mukaan Espoon alaikäistä kapitulia fiksumpi ja tekee päätöksen itsenäisten seurakuntien liitosta Läntisellä-Uudellamaalla.

Espoon pojjaat haluavat lahdata neljä toimivaa seurakuntaa, koska se on heistä ihan kivaa. Voi poikia. Tässä heidän viisauden hedelmä.

"Tuomiokapituli on päättänyt esittää Suomen ev.-lut. kirkon kirkkohallitukselle yhden seurakunnan muodostamista läntiselle Uudellemaalle 1.1.2013 lukien siten, että nykyiset Sammatin, Karjalohjan, Nummen ja Pusulan seurakunnat liitetään Lohjan seurakuntaan. Esityksen mukaan laajentuneen Lohjan seurakunnan alue tulee kattamaan 1.1.2013 alkaen voimassa olevien kuntajakopäätösten mukaisen Lohjan kaupungin alueen. Samalla tuomiokapituli on päättänyt esittää nykyisten Lohjan ja Nummi-Pusulan seurakuntayhtymien purkamista."

Heikki Linnavirta, Karjalohjan kirkkoherra, rovasti

Ps. Karjalohjan seurakunta on täyttämässä 400 vuotta 2014. Tällaisia kulttuurinvaalijoita Espoossa...

Kesäkuu

Pe 22.6. klo 18.
Juhannusaatto kirkonmäellä. Ehtoollishartaus n. klo 20. Linnavirta, Orama

La 23.6. klo 10. Juhannuspäivän messu Kivikirkossa. Linnavirta, Orama. Kuljetus.

La 23.6. klo 12. Heponimen 100-vuotis-juhlamessu Heponiemen kappelissa. Liturgina Heikki Linnavirta, saarnaa Ulla Lumijärvi, kanttorina Heikki Orama. Mahdollisuus osallistua maksulliseen (25€) brunssiin messun jälkeen. Kuljetus.

Su 24.6. klo 10.
Karjalohja-messu. Kuljetus. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama

Ke 27.6. klo 13 – 14.
Seniorikerho Tupalassa. Kirkkoherra Heikki Linnavirta

Heinäkuun messut klo 12. Huom. aika!

Su 1.7. klo 12.
Karjalohja-messu. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama

Ke 4.7. klo 20.
Iltakonsertti. Matti Rautanen, harmonikka, liput ovelta 15 €

Su 8.7. klo 12.
Messu. Kappalainen Niilo Ekqvist, kanttorina Heikki Orama

Ke 11.7. klo 20.
Iltakonsertti. Yli-Anttila, viulu, Miia Huhta, sopraano, Ilkka Paananen, piano,
liput ovelta 15 €

Su 15.7. klo 12.
Messu. Kappalainen Niilo Ekqvist, kanttorina Heikki Orama. Kuljetus.

Ke 18.7. klo 20.
Iltakonsertti. Jukka Perko, Avara, trio, liput ovelta 15 €

Su 22.7. klo 12.
Messu. Kappalainen Niilo Ekqvist, kanttorina Heikki Orama

Su 29.7. klo 12.
Karjalohja-messu ja kesäasukkaitten kirkkopyhä. Kirkkoherra Heikki Linnavirta,
kanttorina Heikki Orama

Ti 31.7 klo 19.
”Rakkaus lauluun ei kuole koskaan”. Naisen elämää - konsertti. Riikka Hakola, sopraano, Katariina Kaitue, näyttelijä, Ilkka Paananen, piano. Liput 25 € (S- Etukortilla 22 €)

Elokuu

Su 5.8. klo 10.
Karjalohja-messu. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama

Su 12.8. klo 10.
Karjalohja-messu. Koululaisten, ekaluokkalaisten ja eskarilaisten siunaaminen. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama. Opettajat, vanhemmat ja isovanhemmat mukaan. Kahvien lisäksi kasvisuutejuomaa (colaa) ja munkkeja.

Su 19.8. klo 10.
Messu. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama. Kuljetus.

La 25.8. klo 15.
Elokuun suurkonsertti. Duke Ellington: ”Sacred Consert”  Kimmo Leppälä Big Band, Laurentius kuoro ja Kirkkonummen kamarikuoro, solistit Marjukka Tepponen sopraano ja Heikki Orama, basso. Järjestää Karjalohjan srk ja Lohjan kaupunginorketeri. Lipun hinta 35 €

Su 26.8. klo 10.
Karjalohja-messu. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama.

Syyskuu

Su 2.9. klo 10
Messu. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama

Su 9.9. klo 10.
Messu. Kirkkoherra Heikki Linnavirta, kanttorina Heikki Orama, musiikkivieraana Minna Lindholm, viulu. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön toimikunta. Kuljetus.

Su 16.9. klo 10.
Karjalohja-messu. Kappalainen Niilo Ekqvist, kanttorina Heikki Orama

To 20.9
Seniorikerhon retki Turkuun, Kirkkoherra Heikki Linnavirta, diakoni Kirsi Suoknuuti