sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Vuotta 2019 yhdistyksessä

Perinneyhdistyksestä päivää!

Siunausta vuoteen 2019 sinulle ja rakkaillesi. Tämähäntä yhdistyksemme etsii edelleen suuntaa ja tarkoitustaan. Jatkamme lähetystyön tukemista Patmoksen kautta Armenian lastenkodin tukemiseen. Olen ymmärtänyt, että lastenkoti jatkaa entistä enemmän paikallisin voimin ja se on aina parempi. Meidän pieni tukemme on tarpeellinen jatkossakin.

Vuoden perinteiset jutut ovat noin kuukausittain kokoontuva ”Ystäväcafe”. Koetamme päästä Lasikirkon tiloihin, kun sinne on tulossa uusi aluepappi. Tuolloin onnistuisi myös se Ehtoollisenviettokin mukavasti.

Kesällä koetamme pitää yhden yhdistyksen nimikkopyhä- messun Kivikirkossa, jos saamme luvan. Lohja taitaa järjestää ensi vuonna Pride messujakin, joten mekin saatamme saada oman kirkkohetkemme. Ehkä.

Lohjansaaren lauluillat syksyllä ja jouluna ovat osa hyvämaineisen seurakunnan ja myöhemmin yhdistyksen perinnettä. Näitä jatkamme. Samoin sitä Jouluaaton pläjäystä Unkan Baarissa, elikkä joulurauhan julistusta maalaisille.

Hallituksen ja vastuunkantajien iän karttumista olen miettinyt. Vanhuus ja viisaus ovat hyvästä, mutta löytyisikö yhdistykseemme jo uutta sukupolvea? Yhdistyksellä on hyvät laveat, mutta kristilliset ynnä kulttuurimyönteiset säännöt ja rakenteet kunnossa. Pitäisikö alkaa ihan etsimään uutta väkeä: ”Sinä nuori (alle viisikymppinen), kiinnostaako kivireen vetäminen hyvässä seurassa? Tulee yhdistykseemme. Hyppää hallitukseen ja kääri hihat!”

Siunausta ja tsemppiä. Jeesus kanssasi!

Heikki Linnavirta, puheenjohtaja (Gammalgubbe)