sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Vuosikokous 2018 ja toimintasuunnitelma

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin 12.5.2018. Toimintasuunnitelmaksi seuraavalle kaudelle (2018-2019) vahvistettiin seuraavaa:

Karjalohjan hyvämaineisen perinneyhdistys ry.

Toimintasuunnitelma 2018-2019

Koska Lohjan seurakunta/Karjalohjan alueseurakunta/ Espoon tuomiokapituli eivät ole kiinnostuneet yhteistyöstä yhdistyksen kanssa, jatkaa yhdistys itsellisesti toimintaansa karjalohjalaisten hyväksi.

Yhdistys ylläpitää kristillisten arvojen ja perinteiden vaalimista Karjalohjalla.

Yhdistys kokoontuu toimintakautena 2018-2019 Kylätalo Kehrässä.

Juhannuspäivänä 2018 pidetään sanajumalanpalvelus ja kesäjuhlat. Tilana on Seurojentalo. Jumalanpalvelukseen kysytään ammattilaiskanttoria, jolle tarvittaessa voidaan maksaa matkakorvaukset.

Yhdistyksen hallitus lähettää kausikirjeitä, kuulumisia ja tiedotteita aktiivisesti yhdistyksen jäsenille ja kehittää edelleen kotisivujaan. Tiedotuksesta vastaa puheenjohtaja, mutta kaikki hallituksen jäsenet voivat osaltaan tiedottaa yhdistyksen toiminnasta.

Yhdistys vastaa Päiväkummun kirkkoesittelyistä sekä asiakkaille järjestetyistä hartaushetkistä.

Kesällä yhdistys järjestää Lohjansaaren lauluillan.

Syksyllä ja talvella jatkuvat Ystävä café-tapaamiset totutuissa merkeissä kahvin, laulun ja hartaushetken kera.

Yhdistys järjestää vanhusten asumispalveluyksiköiden Tupalan ja Kotolan hartaushetkiä.

Yhdistys järjestää joulunaikaan Unkalla joulurauhan julistuksen sekä Päiväkummun ja Kotolan aattohartauden.

Taloussuunnitelma 2018-2019

Toiminnan rahoittamiseksi kerätään vapaaehtoisia kahvimaksuja tilaisuuksien yhteydessä.

Rahaa kerätään myös jäsenmaksuin.

Varoja käytetään yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen, karjalohjalaisille suunnattujen hengellisten tilaisuuksien järjestämiseen, diakoniatyöhön sekä Armenian Harbertin lastenkodin tukemiseen (Karjalohjan seurakunnan pitkäaikainen kummikohde).