tiistai 3. tammikuuta 2017

Hyvämaineisen ystäville Siunausta ja iloa vuodelle 2017

Rakkaat ystävät

Uusi vuosi tuo selkiintyneempiä toimintakuvioita yhdistykselle. Olimme toivoneet yhteistoimintaa alueseurakunnan kanssa kirkonmäellä, mutta emme ole ihan kelvollisia. Oikeastaan hyvä näin. Toimimme tulevana vuonna siis muualla Karjalohjalla. Wanha Emäntä kahvilassa kokoonnumme kerran kuussa laulujen, kahvin ja hartauden merkeissä. Muutaman kerran tullemme pitämään jumalanpalveluksen/kirkkohetken kenties Seurojentalolla tai Tupalassa. Etsimme myös muita mahdollisia tiloja. Ehdottaa saa. Miten olisi yhdistyksen järjestämä torikirkko? Tai kirkkohetki Pyhän Ristin hautausmaan alueella? Johannes kappeli on ymmärtääkseni myös käytettävissä.

Hyvämaineisen Yhdistyksen tuki on ollut huomattavaa Karjalohjan alueen rippikoululaisille. Olemme stipendiöineet isosia/assistentteja, jakaneet hyvää hengellistä kirjallisuutta. Jotain spesiaalia koetamme järjestää kuluvanakin vuonna. Kenties tutustumisreissu Turun Lidliin ja tuomiokirkkoon? Olisi hyvä viedä terveisiä myös Turun Palvelutalo Wileniin (Ukkokoti). Yli kahdenkymmenen vuoden ajan olemme käyneet tervehtimässä vanhuksia ja vieneet heille Karjalohjan terveiset.

Suuri henkilökohtainen tuki yhdistykseltä on meikäläiselle siinä, kun messut, jotka saan kerran kuussa pitää Kivikirkossa, ovat olleet ihan suosittuja.  Kiitos yhdistyksen kustantaman ilmoittelun. Koen karjalohjalaisten tappiona sen, kun kirkonmäen jumalanpalveluksia ei enää pidetä kaikkina pyhinä/sunnuntaina. Loppiainen passataan. Tapanin messukin jäi pitämättä. Tämän takia yhdistyksellä on ilo järjestää muutama jumalanpalvelus jossain Karjalohjan alueella.

Käyn edelleen pyydettäessä Eulaaliassa ja Tupala/Kotolassa. Kunhan muulta papintyöltäni Lohjalla ehdin. Kirkollisiin toimituksiin olen pyrkinyt myös mahdollisuuksien mukaan tulemaan, kun karjalohjalaiset ovat pyytäneet. Aina tämä ei järjesty, mutta joskus kuitenkin.

Ystävät. Muistakaa yhdistystämme rukouksin ja taloudellisesti. Liittykää jäseneksi ja maksakaa jäsenmaksunne. Kertokaa ajatuksia, miten voimme vaalia kirkollista perinnettä karjalohjalaiseen tapaan myös tulevaisuudessa. Meillä on kunniakas historia, vaan tuleva saa olla vieläkin parempi. Kristillisessä työssä emme kilpaile, vaan todistamme uskosta Jeesukseen. Paikallisesti, maakunnallisesti, globaalisti ja rakkaudella.

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät ry

Heikki Linnavirta, yhdistyksen puheenjohtaja, rovasti,
Lohjan diakoniapappi, Karjalohjan hyvämaineisen