torstai 7. heinäkuuta 2016

Se on moro

Rakas ystävä. Tässä sulle kristillisen seurakunnan tukiyhdistyksen kesätiedote. Käy kirkossa ja harrasta kristillistä elämää ilon kautta. Lutherin Martin kirkko muuttuu kovaa vauhtia. Talous sanelee toimintaa, yhteiskunnan maallistuminen tuo aina vain ahdistavimpia haasteita. Silti…mennään yhdessä eteenpäin uskossa ja elämässä. Yksin Jumalan armosta. Jeesuksen varaan heittäytyen.

Karjalohjalla seurakunnan tilanne on viime vuosina muuttunut dramaattisesti. Itsenäisyys meni menojaan, vaan ihmiset ovat tallella. Sinä, minä ja kesäasukkaat päälle. Sukupolvi kerrallaan Jumala valmistaa itselleen seurakunnan, joka tavoittaa tämän elämän lisäksi Taivaan. Toivon sinun olevan tuossa joukossa. Tämän takia yhdistyksemme tukee karjalohjalaisia rukouksin ja eri tapahtumien kautta. Jeesuksen nimeä ja pelastuksen tärkeyttä ei koskaan julisteta liikaa. Tämän olemme velkaa menneille sukupolville ja perille päässeille pyhille. Eli tavallisille kristityille, jotka aikanaan heittäytyvät lahjakkaasti tai hätäpäisään Jeesuksen turvalliseen syliin. Sinun vanhempasi, ystäväsi, kenties lapsia on tuossa joukossa? He odottavat meitä. Tien perille sinä tiedät.

Siunausta ystävä. Rukoile Jeesuksen nimessä ja kysele päiviisi Jumalan tahtoa ja näkyä. Ota yhteyttä tarvittaessa kotiseurakuntaasi tai yhdistyksen jäseniin. Vaikka kyynärpäät meillä kolisevat kulkiessa, niin näky kaikilla tulee olla aina sama: Yksin Jeesus. Hän on tie, totuus ja elämä. Vain hänen kauttaan elämme turvassa maanpäällä. Häneen uskoen saavutamme Taivaan. Maallinen matka on aikanaan ohi ja  suuri seikkailu voi alkaa. Silloin ilo on todellista.

Jeesus kanssasi, ystävä

Heikki Linnavirta,  yhdistyksen puheenjohtaja, rovasti

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät ry.
Jäsenmaksu on 10 €/vuosi
tai 100€/ ainaisjäsen