perjantai 27. kesäkuuta 2014

SanavarasValheen isän tutumpi nimi on saatana. Valkeuden enkeliksi tituleerattu. Syy tähän värivaihteluun on sanojen vääntely ja mustan puhuminen valkoiseksi. Ilman uskoa Jeesukseen ja Jumalan armoa jokainen meistä menee halpaan. Uskovakin lankeaa usein saatanan sananpyörittelyihin. Ilman parannuksen armoa olisimme Finito ja Auf Wiedersehen. Muutama tosiasia vihollisesta. Saatana on täynnä vihaa. Hän haluaa tuhota ihmisen. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä. Viha on kaiken kattavaa katkeruutta, murhanhimoa ja pahuutta meitä kohtaan, koska olemme luodut Jumalan kuvaksi. Me maanmatoset olemme Jeesuksen veljiä ja sisaria. Se on ylpeälle saatanalle liikaa.

Nykyaikana saatana-sanavaras käyttää erityisesti hyväkseen seksuaalisesti heikoilla olevia, ihmiskuvaltaan heikkoja, rikkinäisiä ja eksyneitä. Samoin uskosta luopuneita, ruskeakielisiä, liberaalipappeja ja -piispoja, joita paholainen ns.vapauden nimessä orjuuttaa ja huijaa: ”Porno on ok, homosuhteet ovat oikein, moniavioisuus on kimppakivaa, lapsiavioliitot ovat oikein, jos on muslimi tai hindu”. Kuinka moni riippuvuudesta kärsivä häpeää ja vihaa itseään, koska sydän tietää, mikä on oikein ja väärin, mutta valkeuden enkeli lakeijoineen houkuttelee sanoen: ”Rakkaudessa ei ole mitään pahaa”? Ei olekaan, mutta sana rakkaus on väärässä käytössä. Sen sijaan tulisi käyttää sanoja synti, rikkinäisyys, himo, pelkuruus, masennus, paha olo. Näissä on paljon pahaa, vaikka niiden sijaan käyttää varkaanomaisesti sanaa rakkaus. Jumala on rakkaus ja tahtoo korjata ja eheyttää meitä. Tämä prosessi kestää koko ihmisiän. Siinä on jotakin oikeasta rakkaudesta kaiken aikaa mukana. Uskoa vapauteen ja iloon. Jo maan päällä. 

Saatana on sanavaras. Vääristä sanoista muutama aggressiivisen homoliikkeen lanseeraama kielikukkanen:
  •          ”Sateenkaarimessu, sateenkaariperhe, sateenkaari-ihmiset…” Turmeltuneen maailman tuhoutumisen, vedenpaisumuksen, jälkeen Jumalan ja ihmisen liittoa kuvaava merkki, sateenkaari, on varastettu antikristillisen homoliikkeen logoksi 
  •       ”Tasa-arvoinen avioliitto”. Tämä liitto on jo voimassa miehen ja naisen välillä. Jos ei-kristilliset homoliitot halutaan laillisiksi, niin miksei niistä käytetä oikeaa nimeä ”homoliitto” tai jotain uutta, rehellisempää, sanaa? Avioliitto kuvaa instituutiota, jonka varassa kirkon lisäksi myös yhteiskunta pysyy pystyssä. Se on jo varattu sana, jota sanavarkaat käyttävät luvatta. Valheen isän ohjeitten mukaisesti.
  •          ”Pride” sana kertoo ylpeydestä. Se on rehellisin sana saatanan kielenkäytössä. Ylpeyden syntiin paholainen lankesi halutessaan korottaa itsensä Jumalan rinnalle, ylikin. Pride sana marsseineen ja juhlineen kertoo surullista tarinaa eksyneistä ihmisistä. Niin homoista, kuin valtavasta joukosta liberaaliheteroja, jotka haluavat olla ”trendikkäitä”. Tämä sana on sanavarkaiden isän lempisanoja. Rakas ystävä, katso naamion taakse. ”Valkeuden enkeli” on vihan, valheen ja pahuuden isä. Saatana on julma orjakauppias. Hän haluaa ajaa sinut tuhoon, kadotukseen asti. Se trendikkyydestä.  Ihmisen Vapauden ja Rakkauden lähde on kaikkivaltias Jumala. Yksin Jeesuksessa on yltäkylläinen Elämä, mikä kantaa niin maan päällä, kuin Taivaassa.

Jeesus kanssasi, ystävä
                 Heikki Linnavirta, Karjalohjan pappi, rovasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti