maanantai 10. helmikuuta 2014

EU ja Juden raus!

Eurooppa unohtaa ja nousee häpeästään. Viime vuosina juutalaisvastaisuus on ollut kovassa kurssissa muslimimaiden lisäksi erityisesti Brysselissä. Saksa, Ranska, Italia ja Englanti ovat suurmaita. Nämä maat johtivat maailmaa 1930-luvulta eteenpäin mallikkaasti. Sekava maailmasota, joka oli sotapeliä ja puolenvaihtoa aikuiseen malliin. Kuuden miljoonan juutalaisen murhan mahdollistivat kaikki Euroopan kansat ja johtajat. Saksalaiset liittolaisineen tappamalla. Muut valtiot vaikenemalla ja  kääntämällä selkänsä tuhansille juutalaispakolaisille. Kansallissosialismin kannatus oli laajaa ympäri Euroopan ja maailman. Muslimeillakin oli omat SS joukkonsa Hitlerin rinnalla. Juutalaiset olivat syyllisiä kaikkeen. Syntipukki oli helppo löytää kansasta, joka oli erilainen, henkisesti vahva ja eriuskoinen.

Nyt EU kunnostautuu Lähi-idässä suosimalla Hamas terroristeja, tuottamalla ja tukemalla palestiinalaisten koululaitosta, jonka opetusmateriaali perustuu viharikoksiin kannustamiselle, rasismille ja antisemitismille. Suomen ulkoministeri on tässä merkittävästi edustanut suomalaista puusilmäisyyttä. Ranskassa marssittiin joku aika sitten vihrein ja maailmanrauhaa syleilevin tunnuksin. Banderolleissa luki myös tuttu vihaviesti: ”Juutalaiset pois Ranskasta!” Islamia ja eurooppalaista vihreää kulttuurivasemmistoa pelkäävät nordeat ja muut pankit boikotoivat Israelin tapaa työllistää rauhaa rakastavia palestiinalaisia Jordaniasta 1967 vallatuilla alueilla. Hamas ja Fatah kutsuvat näitä alueita omikseen jostain syystä.

Miksi antisemitismi nostaa taas päätään Euroopassa? Islamin pelko on ymmärrettävä syy. Islamista nousee terrorismi, joka sikiää naisten aseman halveksimisesta, kansan köyhyydestä ja sivistymättömyydestä. Koraania ei tunne islamilaisten enemmistö. Koraania eivät tunne muslimiterroristit. Koraanin tuntevat monet lukeneet ja syystä vaikenevat muslimit: Koraania ei saa tutkia kuten Raamattua. Koraani on tabu.

Suurin syy juutalaisvastaisuudelle on kuitenkin humanismi ja kristillinen luopiokirkko. Nämä uuden ajan uskonnot edustavat ihmistä, joka on alkulimasta kehittynyt superlaji: kehityksen huippu, luomakunnan pelastaja, ilmastomuutokset pysäyttäjä, maailmanrauhan tuoja, tähtien valloittaja. Uususkonnot käyttävät hyväkseen islamin kannattajia, romanttisia viherpiipertäjiä, uutisvuototason älykköjä ja tietysti haja-asutusalueiden natseja.

Mistä viha juutalaisia kohtaan? Ketä tämä sekalainen seurakunta odottaa? Viha johtuu juutalaisesta uskosta yhteen Jumalaan. Viha johtuu Messiaan odotuksesta. Ei meille juutalaisten kuningasta! Sama huuto on tuttu 2000 vuoden takaa. Silloin huutoon kannustivat uskonsa menettäneet johtajat, saddukeukset. Ristiinnaulitsemisen toteuttivat roomalaiset eli eurooppalaiset.

Jeesukseen uskovat juutalaiset ja kristityt tietävät, ettei ilman Jeesusta pelastu yksikään ihminen, ei juutalainen eikä pakana. Jeesuksen omat tietävät, että Messias on jo tullut. Mutta juutalaisviha on aina vihaa Jeesusta vastaan. Tästä natsit ovat hyvä esimerkki. Ketä pakanat ja muslimit sitten odottavat?  Hitler olisi ollut tuo johtaja ilman amerikkalaisia. Nykyinen EU:n presidentti on vallaton mies. Uusi Eurooppa odottaa, liittovaltion myötä, fanaattista ja karismaattista johtajaa, joka ei jaa valtaansa stubbien, tappien tai merkkelien kanssa. Leipää ja sirkushuveja on tulossa uuden ajan kannattajille. Vapauden katoamisen myötä.

Lue Raamattua. Mooseksen1.kirjasta Ilmestyskirjan loppuun. Älä pelkää. Jeesus on kanssasi. Jumalan Sana antaa sinulle elämän, joka on ikuista jo nyt.

Heikki Linnavirta, Karjalohjan pappi, rovasti