tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hekan Blogi 29.7.13

Terveiset eilisestä messusta (28.7.13)  Karjalohjalla. Yhdistys ”Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan tuki” on totta. Meillä on jo 62 virallista jäsentä, vaikka vasta aloittelemme jäsenten kyselyä. Tarkoituksemme on tukea Karjalohjan seurakunnan toimintaa niin, että messut pyörivät kuten ennenkin, mutta entistä elävämmin. Jeesuksesta puhumme häpeämättä ja syntejä julistetaan katuville anteeksi yksin Jeesuksen, Jumalan Pojan, ristinkuoleman perustalla.  Koitamme laajentaa messun valmistajien joukkoa ja rukouspalvelua. Oli myös puhetta siistiä kirkkoranta viimeistään ensi kesänä talkoilla.

Osallistumme rukoustuella jokaiseen messuun ja muuhun seurakunnan tilaisuuteen. Kirkkokahvejakin  talkoilemme. Olemme ennen muuta jumalanpalvelusyhteisö. Osa luterilaista kirkkoa. Osa Lohjan hallintoseurakuntaa. Jotakin tällaista itse haluan olla yhdistyksessä edistämässä. Mitä eroa on Karjalohjan seurakunnalla ja meidän yhdistyksellä? Minun kohdallani ei mitään. Vähän rallimestareita lainaten ja kohdetta muuttaen: ”Olen Mestarin asialla”.

Siunausta ystävät ja kylänmiehet. Tulkaa mukaan rakentamaan seurakuntatyötä Raamatun Sanan pohjalta Karjalohjalla ja kaikkialla Suomessa. Katsotaan, että seurakunnan Herra saa kunnian myös Suomen luterilaisessa kirkossa. Yhdistys voi olla uudistumisen  avain myös sinulle. Porukkaan saa kuulua kaikki Jeesusta kaipaavat ja Taivaaseen haluavat. Vaikka asuisivat kuinka oudonnimisillä paikkakunnilla.

Jeesus kanssasi, ystävä

Heikki Linnavirta, Karjalohjan pappi, rovasti

Ps. Yhdistykseen kuuluvat  saavat halutessaan  itse kertoa jäsenyydestään. Emme julkaise jäsenluetteloita, vaikkeivät ne salaisia olekaan. Olemme iloisia ja ylpeitä jokaisesta mukanaolijasta. Aloituskauden hallitus on kaikkien hyvä tietää: Kaisa ja Rauno Niskala, insinöörejä (dipl. ja tav.), Salla Karhapää - Linnavirta ja Heikki Linnavirta, teologeja (ihana ja tav.) Duplopalikat ovat kasassa.