perjantai 10. toukokuuta 2013

Viinaa ja muuta nannaa lapsilleVuosikymmeniä on kerrottu vanhemmista, jotka antavat lastensa tottua alkoholiin turvallisesti kotioloissa. Näin vältytään monilta vaaroilta pahassa maailmassa? Sama periaate sopii kaiketi myös muihin aikuisten oikeuksiin ja huonoihin käytösmalleihin. Tupakkaa ja nuuskaa voi myös tarjota lapselle jo kotona, jottei tule pahaa nikotinistia. Osaa sitten vetää kevytsikareita vain silloin tällöin. Sivistyneesti ja ilman riippuvuutta. Myös huumausaineet sopivat tällaisten vanhempien kasvatusmetodeihin. Marisätkä rauhoittaa kummasti uhmaikäistä lasta ja murrosikäistä teiniä.

Lapset ovat lapsia, nuoret nuoria ja aikuiset ovat aikuisia ja vastuussa lapsistaan. Jos kotona ei uskalleta sanoa ei, kun lapsi haluaa heikoille jäille tai kuumalle levylle istumaan, niin tällainen vanhempi on Donnerin sanoin: ”Dorka!”

Länsimainen ihminen haluaa korvata Jumalan viisaalla ihmisellä. Demokratia, yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus voittavat kaiken. Nämä taikasanat poistavat rikollisuuden, itsekkyyden ja riippuvuudet. Tätä kokeiltiin Neuvostoliitossa ja muissa kommarimaissa. Tätä ajavat meidän myöhäisheränneet vihertävät kotikommunistit. Historia opettaa ihmiselle, ettei historiasta opita mitään. Näin ihmisten kesken.
Ilman Jumalaa tuhoamme nopeasti lapset ja nuoret. Ilman Raamatun antamaa arvovaltaa perheistä ja sen jäsenten eri tehtävistä me olemme näitä hömppäfiksuja: sallimme, opetamme  tosi vähän ja annamme kaiken kasvaa vapaasti.

Jos vanhemmat haluavat opettaa jälkikasvuaan, niin kannattaa jututtaa  lääkäreitä ja sairaanhoitajia alkoholistipotilaistaan. Kannattaa tutustua narkomaanien arkeen. Nuorten ja muutamien keski-ikäisten.  Tämän sortin vanhuksia ei ole elossa. Kannattaa myös käydä opintomatkalla Kööpenhaminassa. Siellä on erityisesti olutpultsareita. Heilläkään ei ole kivaa, vaikka monet jo kotona saivat ottaa sillä lailla turvallisesti ja valvotusti.

Jeesus. Havahduta jumalattomia ja ns. sivistyneitä suomalaisia ja länsimaalaisia. Tämä joukko on – Donnerin sanoin - dorka! Aamen.

Heikki Linnavirta, Karjalohjan pappi, rovasti, kirjailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti