torstai 27. joulukuuta 2012

No, miten meni 12?

Vuosi 2012 on ollut hieno vuosi. Olen kehittynyt, ihmisenä ja kristittynä erityisesti filantropian ja kuulantyönnön saralla. Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet ja pystyssä on pysytty. Aina silloin tällöin. Jos kaatumisia on tapahtunut, niin niissä on ollut puolet filmaamista, kuten jalkapalloilijoilla.

Aikuistuminen ja harmaantuminen ei ole ollenkaan huono asia. Kuudenkymmenen vaiheilla sitä oppii vielä paljon uutta. Ennen kaikkea kokemuksen tuoma viisaus antaa eväitä kaikesta selviytymiseen hymyhuulin ja seesteisin mielin.

Muutamia huippukohtia viime vuodesta. Jeesus on ollut lähellä ja meikäläisen puolella. Myös silloin, kun olen ollut metsässä tai ihan vain pihalla. Maraton ja puolimaraton Tukholmassa olivat saavutuksia, joista olen ylpeä. Perhe ympärillä on ollut jatkuva tuki, turva ja ilo. Kiitollisuutta heistä koen joka päivä.

Seurakunta on mielestäni myös kasvanut ja edistynyt. Messuissa käy väkeä. Olemme osanneet toimia yhteisönä myös silloin, kuin emme ole aivan samanmielisiä kaikesta. Ja nyt, kun Lohja, Nummi ja Pusula liitetään Karjalohjan seurakuntaan, niin väkimäärämme kasvaa satoja prosentteja. Toimintaedellytykset kasvavat. Kiitos hallitun rakennemuutoksen ja muutosjohtamisen paikallistasolla.

Ai niin. Pääsin ajamaan kristillisiä arvoja  Lohjan kaupunginvaltuustoon. Siellä on kokouksissa hyvät tarjoilut. Hieno pesti. Sain pulpetin ihan kokoussalin etupenkistä, koska olen jo niin harmaantunut.

Vuosi on siis ollut ”Kiitos Herralle”. Absolut!

Siunausta ja iloa Uuteen vuoteen 2013, Kiitos kaikille menneestä vuodesta.

Heikki Linnavirta, Karjalohjan kirkkoherra vuodesta 1988, rovasti ja vallaton pappi vuodesta 2013

Ps. Erityiskiitos urheudesta lastenohjaaja Susanna Kalliolle, joka on uskaltanut myydä kahta viimeistä kirjaani huipputehokkaasti. Vaikka kirjani eivät tunnetusti ole isokenkäisten, eikä hurskastelijoitten suosiossa. Kirjat tuovat tuloja Karjalohjan Kivikirkon kunnostusrahastoon tulevanakin vuonna. Kiitos Susa!