sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Mayakalenterin maailmanloppu Iloista Vapahtajamme syntymäjuhlaa 25.12.12

Jenkit ovat rahantekijöitä. Yksi jälkihippi kuusikymmenluvulta meni muutama vuosi sitten pöllyissä Guatemalaan ja Meksikoon ja sai hyvät fiilikset. Tämän johdosta miljoonabisnes kukoistaa maailmanlopun merkeissä. Ihmiset ostavat eloonjäämiskamaa maailmanlopun varalle. Missä on logiikka? Joku kuusitoistalapsinen mandoliinisoittajaperhe USA:n keskilännessä vie perheensä pommisuojaan, jossa on vuoden ruuat, juomat ja kantrimusiikkia ladattuna tietokoneelle sadaksi vuodeksi. Maailmanloppu saa tulla. Amazing!

Nuoret ja humalahakuiset aikuiset ympäri maailman, Suomen perukoita myöten, löysivät syyn juhlia täysillä. Jospa okkultismia harrastaneet mayat olivat sittenkin kaikkivaltiasta Jumalaa viisaampi porukka julmine ihmisuhreineen ja muine pakanallisine menoineen? Syödään ja juodaan. Varmuuden vuoksi, koska maailma loppuu.

Rakkaat ystävät. Meille on syntynyt Vapahtaja, Jeesus Kristus, 2000 vuotta sitten. Kuoleman, saatanan ja synnin valta on murrettu lopullisesti. Jeesuksen syntymä oli universaali tapahtuma, joka valmisti pelastuksen kaikille maailman ihmisille. Mateille ja Maijoille, Håkaneille ja Kerstineille. Ivaneille ja Rogereille, Kurteille ja Muhammedeille.

Maailman tärkein asia on kuitenkin tämä: Meille on syntynyt Vapahtaja. Sinulle ja minulle on syntynyt Vapahtaja. Menee hyvin henkilökohtaiseksi. Niin pitääkin. Usko Jeesukseen on maailman ihanin ja aidoin asia. Se pitää kokea henkilökohtaisesti. Naapurin fiilikset eivät tuo onnea, iloa ja rauhaa, vaikka kivaa sekin on.

Sinulle, rakas ystävä, on syntynyt Vapahtaja, joka pelastaa Sinut pahan vallasta ja antaa Sinulle ikuisen elämän. Mikään elämän kriisi, kukaan ihminen tai pahuuden henkivallan edustaja ei voi riistää sinua Jumalan ja Vapahtajan kädestä. Usko Jeesukseen ja ala elää ilossa ja rauhassa. Jeesuksen kanssa olet voittaja ja Taivaan kansalainen jo maan päällä.

Oletko miettinyt veljeni ja sisareni Kristuksessa? Tekniikka on kehittynyt valtavasti. Meillä on tietokoneita ja älypuhelimia, joita voi käyttää kaiken muun lisäksi myös toisten kanssa puhumiseen. Silti taikausko, pelko ja typeryys ovat suurempaa, kuin pimeällä keskiajalla Kölnin sivukortteleissa. Ihminen on kummallinen. Onneksi Jeesus tuli hoitamaan homman kotiin.

Jeesus kanssasi, ystävä. Tervetuloa Karjalohjan seurakunnan tilaisuuksiin joulunaikaan 2012 ja myös Herran vuonna 2013

hetken vielä kirkkoherra,
kotvan päästä kappalainen,
melkein aito lappalainen.
Sotkamo ei ole Lappi,
muistutti Karjalohjan pappi.

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät on kristillispohjainen yhteisö, joka mm. osallistumalla jumalanpalveluksiin ja muihin "Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan" hengellisiin tilaisuuksiin edistää kristillistä työtä Karjalohjan alueella. Yhteisöön voi liittyä kokiessaan Karjalohjan vuonna 1614 perustetun seurakunnan toiminnan olevan sen arvoista, että siinä on turvallista olla mukana ja jonka puolesta kannattaa rukoilla.

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät yhteisöön kuulumisella ei ole mitään taloudellisia velvoitteita, vain kristillisiä ja Raamattuun pohjautuvia oikeuksia ja ilonaiheita.

Yhteisöön saa liittyä vapaasti, kun tuntee rakkautta Raamattua arvostavaa ja Jumalan Sanaa kunnioittavaa Suomen luterilaista kansankirkkoa ja sen Karjalohjalla toimivaa noin 400 -vuotiasta hyvämaineista seurakuntaa kohtaan. Olemme melko vapaamuotoinen porukka ja mukaan pääsee ilmoittamalla mukana olostaan allekirjoittaneille. Jos ilmoitat nimesi ja jonkun yhteystietosi (sähköposti tai puhelinnumero), niin saat kuulumisia ”Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävien” toiminnasta. Saat myös Heikki Linnavirran ja Kaisa Niskalan yhteystiedot ja voit olla meihin yhteydessä.

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät yhteisöä johdetaan jouhevasti. Suomen kirkon rakennemuutosten vuosina mahdollisissa kokouksissa toimii puheenjohtajisto ja sihteeristö, jonka muodostavat rovasti Heikki Linnavirta, dipl.insinööri Kaisa Niskala, sairaanhoitaja Malle Linnavirta, insinööri Rauno Niskala.

Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät yhteisöön kuuluminen ei edellytä Lohjan/Karjalohjan seurakunnan jäsenyyttä, eikä kansankirkkoon kuulumista. Yllä mainitut yleiskristilliset arvot ovat suotavia. Niitä kohti kaipaaminenkin riittää mainiosti mukanaoloon. Maantieteellinen kotipaikka  Suomessa ja maailmalla ei estä kuulumista Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät yhteisöön.

Jos haluat kuulua Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät yhteisöön, niin tule mukaan ja kirjoita yhteystietosi alla olevaan listaan tai ilmoita mukaan tulosta muulla tavoin allekirjoittaneille. Jäsenlista ei ole julkinen, eikä yhteisön jäsenten nimiä käytetä yhteisön toiminnasta kerrottaessa, ilman jäsenen lupaa.

Ole mukana uudessa yhteisössä, jonka perustamispäivä on 21.12.2012 jKr.
Terveisin ja Jeesus kanssasi, ystävä

Heikki Linnavirta,
Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan kirkkoherra 1988-2012, rovasti ja Lohjan/Karjalohjan hyvämaineisen alueseurakunnan vallaton omapappi vuodesta 2013 eteenpäin

YHTEYSTIETOMME:
Puhelin 050-3742951,